Catala

TIDES OF CHANGE, el segon àlbum de Derwent Hannon, serà llançat de forma independent en CD i vinil aquesta primavera 2012 (data per a confirmar).

Derwent Hannon és un cantautor anglès i el seu nou disc podria ser descrit com a un “classy rock album.” Té un so fresc d’època “vintage” i és una reminiscència dels grans grups britànics dels anys 60 i 70. Compta amb una banda extraordinària i la música va ser capturada en viu en un estudi de gravació d’alta qualitat de Copenhaguen. El disc està impregnat amb el que prometen ser futurs himnes del rock and roll i balades èpiques, amb pinzellades de blues i country que li donen un estil únic.

L’àlbum està inspirat per clàssics com “The End” de The Doors, i “Hurricane” de Bob Dylan. “La majoria de l’àlbum va ser gravat en viu. Crec que hem aconseguit captar aquesta sinergia creativa que es produeix quan grans músics toquen junts.” – Kris Gorski, coproductor

TIDES OF CHANGE és un àlbum conceptual de 14 cançons, amb una història paral·lela entre l’estat de la societat i una vida personal, ambdues havent descendit perillosament cap a una total auto- destrucció, però que finalment logren trobar el camí de retorn a un estat de plenitud i amor. L’àlbum comença amb l’egoisme i el cataclisme en les cançons “Flight of the Ego” i “To Those Who Remain.” L’actual crisi mundial s’explora en temes com “Land of Gold” i “Lonesome Cowboy,” i la història es resol amb cançons sobre l’amor i els canvis en el món en “Tides of change” i “Wedding Song.”